Search

Tevreden gasten?

Tevreden gasten?

Maak kennis met Mr. Winston loyaliteit. Iedere horecaondernemer heeft graag dat haar gasten tevreden zijn en blijven. Ook is het van belang als u gasten beloont dit automatisch gebeurd. Wij hebben een systeem ontwikkeld die automatich uw gasten beloond voor het bezoek aan uw zaak. Door een innovatief systeem is het mogelijk om uw gast keer op keer de weg naar uw onderneming terug te laten vinden. Hoe dan?
Tevredenheid

Wat?

Uw gasten weten keer op keer de weg naar uw zaak terug te vinden, door kunstmatige intelligentie hoeft u bijna niets te doen. Mr. Winston loyalty geeft u de juiste tools om uw gasten te binden.
Koppelen

Kassakoppeling Mr. Winston

Iedere bon die wordt geprint bevat een unieke QR code die kan worden gescand met de mobiel van de gast. Eenmalig wordt het e-mailadres ingevuld en deze wordt gekoppeld aan de gast. Na een x aantal punten wordt er automatisch een voucher uitgestuurd die aan de kassa kan worden gescand.
Meteen aan de slag!

Stand alone

Tevens is het mogelijk om de oplossing stand alone te gebruiken. Middels een iPad wordt de gast aangemeld. De gast krijgt na een x aantal punten een voucher toegestuurd die tijdens het afrekenen wordt gescand op de iPad.
Beste ervaring

Gasten WiFi

Mr. Winston loyalty biedt u en uw gasten een WiFi oplossing die meteen uw gasten welkom heet en e-mailadressen registreert. Door het registreren weet u precies wie er in uw zaak zit en kunt u gasten gericht uitnodigen.
Mr. Winston
Tivolistraat 50-52
Tilburg, NB 5017 HR
Nederland

Telefoon: 0031 85 015 00 74
E-mail: info@mrwinston.nl
Copyright ©2019 Mr. Winston, All Rights Reserved